tr?id=253115928375345&ev=PageView&noscript=1 Vilka är vi? | FunkisTravel

Följ FunkisTravel på Facebook! Följ FunkisTravel på Instagram! Ring oss på FunkisTravel +46 21 480 60 50 +46 21 480 60 50

Vilka är vi?

George CojocaruFunkisTravel.se drivs och ägs av NovaTravel AB som är en ung byrå men vi har lång och gedigen erfarenhet om resebranschen och olika typer av funktionshinder och funktionsnedsättningar. Bolaget startades 2015 av George Cojocaru som har mångårig erfarenhet av assistansbranschen. 

Många människor vill resa men är tvungna att lägga drömmarna åt sidan på grund av någon funktionsnedsättning. FunkisTravel är en resebyrå där alla, oavsett typ av handikapp, funktionshinder eller funktionsnedsättning ska kunna få hjälp med att planera och boka sin resa och få den anpassad efter deras behov. Vi hjälper och ser till att hela familjen, vänkretsen, klubben eller bara du och din partner kommer iväg på er resa!

Med Georges vision och företagets kunniga personal och våra samarbetspartners har vi en stark grund att stå på och erbjuder resor för alla till hela världen. Vi erbjuder allt från skräddarsydda och guidade resor till olika arrangemang.

Vart än i världen du vill resa är vi din självklara researrangör. Vi arbetar kontinuerligt med att kvalitetssäkra våra resmål för att du ska få din bästa reseupplevelse någonsin. Vi förstår vikten av ett lyckat researrangemang och vår filosofi är att just du ska vara i fokus, från början till slut.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller en prisförfrågan!