tr?id=253115928375345&ev=PageView&noscript=1 Samarbetspartners | FunkisTravel

Följ FunkisTravel på Facebook! Följ FunkisTravel på Instagram! Ring oss på FunkisTravel +46 21 480 60 50 +46 21 480 60 50

Samarbetspartners

 Stiftelsen_sunnerdahls_handikappfond Samarbetspartners | FunkisTravel

Sunnerdahls handikappfond har öppet för enskilda personer att söka bidrag 1/11 - 15/2 varje år. Beslut tas sedan i slutet av maj.
Stiftelsens verksamhet riktar sig till barn och ungdomar med olika typer av funktionsnedsättning, både psykisk och fysisk. En 30-årsgräns tillämpas (man får inte ha fyllt 30 år vid ansökningstillfället).
Bidragsgivningen till enskilda personer domineras av bidrag till rekreations- och rehabiliteringsresor samt av ekonomisk hjälp för anskaffning av utrustning och hjälpmedel. Bidrag kan sökas för t ex rekreationsresor 
inom/utom Sverige, olika läger, dator/datortillbehör, hjälpmedel som inte kan fås via landstinget, specialcykel, något som helt enkelt underlättar tillvaron/höjer livskvalitén.

Mer om vad som gäller och ansökningsblankett hittar du Stiftelsen Sunnerdahls Handikappsfonds hemsida. http://sunnerdahls-handikappfond.se/ansok-om-bidrag/

 

24307076-vQNca Samarbetspartners | FunkisTravel

Nova Travel AB ingår i TRAVEL SUPPORT, Sveriges ledande samarbetsorganisation för fristående reseföretag.

 

Kammarkollegiet-logo Samarbetspartners | FunkisTravel

NovaTravel har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.
Resegarantin kan ge dig ersättning om du har köpt en resa som blir inställd eller avbruten. Ett skäl kan vara att researrangören har gått i konkurs. Alla som säljer eller marknadsför något som omfattas av resegarantilagen måste ha resegaranti hos Kammarkollegiet för att skydda sina resenärer.

Kolla att vi har resegaranti!

 

Amadeus_CRS_Logo.svg Samarbetspartners | FunkisTravel

Vi använder Amadeus, branschens största bokningssystem, för din trygghet!

 

image_2019_05_10T08_13_32_644Z Samarbetspartners | FunkisTravel

Personskadeförbundet RTP arbetar med att ge råd och stöd till dig som har en förvärvad skada, är nack-, hjärn-, ryggmärgs- eller polioskadad eller amputerad.
Personskadeförbundet RTPs målsättning är att alla med funktionsnedsättning ska få möjlighet att delta i samhället på lika villkor som alla andra.
Funktionsnedsättningar ska aldrig få diktera villkoren.
Att kunna gå på konserter, ägna sig åt friluftsliv, ta sig ner på stranden eller resa till andra länder ska kunna vara en lika naturlig del av livet även i fortsättningen.

www.rtp.se/goteborg