tr?id=253115928375345&ev=PageView&noscript=1 Hilton Garden Inn Los Angeles Hollywood

Följ FunkisTravel på Facebook! Följ FunkisTravel på Instagram! Ring oss på FunkisTravel +46 21 480 60 50 +46 21 480 60 50

Hilton Garden Inn Los Angeles Hollywood

stjarna Hilton Garden Inn Los Angeles Hollywoodstjarna Hilton Garden Inn Los Angeles Hollywoodstjarna Hilton Garden Inn Los Angeles Hollywood

 tid Hilton Garden Inn Los Angeles Hollywood Reseperiod: Året runtresmal Hilton Garden Inn Los Angeles Hollywood Resmål: Los Angeles, USA


 

 • Välkommen att njuta av fantastiska och mytomspunna Los Angeles/Hollywood!

  Vårt hotell har ett av Los Angeles bästa lägen, ett par steg ifrån den världskända Hollywood Walk of Fame, Hollywood Bowl, Grauman's China Theater och Dolby Theater. Dessutom ligger bara Universal Studios 1 tunnelbanestation bort.

  Hotellet är nyrenoverat 2018-2019 och alla rum fritt WiFi, mikrovågsugn, ett litet kylskåp samt kaffe- och tekokare.

  Hotellet har även utomhuspool med lift.
 • Hotellet

  Antal handikappvänliga rum: Info kommer

  Rum

  Dörrbredd: Info kommer
  Sänghöjd: Info kommer

  Badrum

  Roll in shower
 • Hjälpmedel

  Kontakta oss för mer information.
 • Utflykter

  Kontakta oss för mer information.

 • Vår service
  Resmålet är på egen hand.

  Pass och visum
  Alla personer som reser till länder utanför EU måste ha ett pass, som oftast ska vara giltigt sex månader efter hemkomst. För resor inom EU krävs att man har pass eller nationellt ID-kort. För resor inom EU ska det vara giltigt under hela resan. Pass- och visumfrågor ska ställas till respektive lands ambassad eller konsulat.

  Från och med 1 april 2016 är det obligatoriskt med ett elektroniskt pass vid resa till eller via USA som turist under högst 90 dagar enligt Visa Waiver programmet. Undantag gäller för resenärer som vistats i Iran, Irak, Syrien eller Sudan efter 1 mars 2011, eller har medborgarskap i något av dessa länder. I dessa fall måste amerikansk ambassad eller konsulat kontaktas, även om det finns en sedan tidigare godkänd ESTA-ansökan. Ett e-pass har en särskild symbol på passets framsida och är en säkrare typ av pass med ett inbäddat elektroniskt chip. Om du inte har ett e-pass, eller om din planerade vistelse kommer att överstiga 90 dagar, måste du skaffa ett amerikanskt visum före avresa.

  Tills vidare kan medborgare från Irak, Iran, Somalia, Libyen, Sudan och Jemen inte erhålla visum till USA. Svenskar med dubbla medborgarskap berörs för närvarande inte av inreseförbudet. Kontakta den amerikanska ambassaden/konsulatet för mer information. USA:s ambassad nås på telefonnummer 08-783 53 00.

  För inresa till USA krävs att alla resenärer (även svenska medborgare) ansöker om ESTA (Electronic System for Travel Authorization) genom att fylla i ett elektroniskt online-formulär: ESTA

  Ansökan kan göras hur tidigt som helst, men senast 72 timmar före avresa till USA. I de flesta fall fås svar på en gång eller inom ett par minuter. Ansökan på ESTA:s webbplats kan göras på svenska.

    Om du saknar ansökan/tillstånd genom ESTA blir du vägrad ombordstigning på planet och därmed inresa till USA. Vid oklarheter eller frågor, vänligen kontakta amerikanska ambassaden/konsulatet. Information kan också hämtas på www.usemb.se.

  Vaccinationer
  Mer information hittar du på www.vaccin.se. Kontakta din lokala vaccinationscental/ vårdcentral

  Lagar och lokala värderingar
  I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

  Resortavgift på hotell
  I New York förekommer det ofta att hotellen tar ut en resortavgift på 15-50 USD/dag och rum, som ska betalas vid ankomst. Denna avgift täcker vissa gemensamma faciliteter och är obligatorisk för alla gäster. Det exakta beloppet framgår vid ankomst till hotellet.

  Valuta och betalning
  USD. Kort accepteras i stor utsträckning. Uttagsautomater finns. Undvik att växla svenska kronor i USA då det kan vara omständligt och dessutom är växlingskursen dålig.  Om du hyr bil garanteras depositionen med kort.

  Tidsskillnad
  Svensk tid -6 timmar.

  El
  110 volt, adapter behövs.

  Språk
  Amerikanska / Engelska

  Extrabäddar
  Är ni tre personer som bor i ett rum eller en lägenhet i USA innebär det oftast att ni får dela befintlig säng eller sängar (två grand lit, en eller två dubbelsängar queen size eller en dubbelsäng king size). Den säng ni delar har gemensam madrass och sängkläder. Om rummet eller lägenheten tar fyra personer, får ni dela på två grand lit eller två dubbelsängar queen size. Se vad som gäller för ditt hotell.

  Övrigt
  Observera att hotellen i USA normalt tillämpar en åldersgräns på 21 år. Det innebär att minst en person i sällskapet måste ha fyllt 21 år.

  När du checkar in på hotellet får du ofta, precis som i Sverige, lämna ett avtryck av ditt kort som garanti för att rumsräkningen betalas (telefon, restaurangnotor, etc). Många hotell tar en obligatorisk kortsnota på ca 50 USD/dag i deposition (återfås vid avresa). Det går förstås också bra att betala kontant.

ADA-King-Room
ADA-Restroom
ADA-Room-Restroom-Sink
ADA-Walk-In--Shower
Hilton-Poolhoist
image
image
image
image