tr?id=253115928375345&ev=PageView&noscript=1 Frankrike | FunkisTravel

Följ FunkisTravel på Facebook! Följ FunkisTravel på Instagram! Ring oss på FunkisTravel +46 21 480 60 50 +46 21 480 60 50

Frankrike

Frankrike är förknippat med god mat, viner, sitt vackra språk, kultur och livsnjutning i största allmänhet. I Frankrike kan du njuta och omsvepas av allt som den franska härligheten har att bjuda på. Du promenerar längs strandpromenaden, känner doften från havet och njuter av mat och dryck som kommer fastna i ditt minne för en lång tid framöver.

Här i Nice hittar du ett enormt utbud av serveringar och restauranger som förser dig med fina råvaror och spännande rätter från det franska köket. Du kan njuta av en god cafe au lait med havet som fläktar skönt. Du kan göra utflykter till vingårdar och gå på vinprovning.

Om du är ute efter ett underhållande nattliv kommer du upptäcka att det finns många klubbar, barer och pubarNär det gäller shopping så behöver du inte gå lottlös. Man kan hitta allt från trevliga souvenirbutiker till trendigt mode med allt från kläder till smycken och skor.

Man kan ta sig runt till fots eller med lokalbussen. Både i och utanför Nice finns intressanta platser för historiska och kulturella utflykter. Områden har ett behagligt medelhavsklimat och sommaren sträcker sig under sex månader från maj till oktober. Även april och november kan erbjuda temperaturer på över 20 grader.

 

Handikappvänliga resor till Frankrike