tr?id=253115928375345&ev=PageView&noscript=1 The Royal National

Följ FunkisTravel på Facebook! Följ FunkisTravel på Instagram! Ring oss på FunkisTravel +46 21 480 60 50 +46 21 480 60 50

The Royal National

stjarna The Royal National stjarna The Royal National stjarna The Royal National

 tid The Royal National  Reseperiod: Året runtresmal The Royal National  Resmål: London, England


 

 • The Royal National ligger i kvarteret Bloomsbury. Det är stort hotell och ligger i ett område med bra kollektivtrafik, det finns direkt anslutning med tunnelbanan till London Heathrow flygplatsen.

  Det har alltid varit ett intellektuellt område, och här omkring finns ett stort urval av bokhandlare och museer. Sightseeing bussar och lokaltrafik finns direkt utanför hotellet och det är lätt att ta sig fram. Att ta en promenad. Vill man gå ner till Oxford St. så tar det inte lång tid, ca 15 minuter och på vägen ligger British Museum.

  Det är även ett utmärkt område för dem som gillar att strosa genom lummiga trädgårdar och över historiska torg.

 • Hotellet

  Antal handikappvänliga rum: 5 st

  Rum

  Dörrbredd: 80 cm
  Sänghöjd: 53/60 cm

  Badrum

  Roll in shower
  Handfatshöjd: 75/80 cm
  Duschgrepp finns
 • Hjälpmedel

  Kontakta oss för mer information.
 • Utflykter

  Londons dolda skatter- Se det London som turister ofta missa

  Din taxichaufför / guide kommer att eskortera dig runt de stora platserna i London. Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Downing Street, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Kensington Palace, plus mycket mer innan du tas tillbaka i historien till över 2000 år, till romerska tider och staden är fylld med historia. Vi tar oss förbi Tower of London, Tower Bridge och St Pauls Cathedral.

  Det finns också de gömda skatterna, platser som inte ses av många turister! Se och höra om många av Londons gömda skatter, det här är de platser som turister sällan får se. Vi ska vandra i gränder och höra berättelser om mord och mysterium.

  Se ett hus med falska fönster, ett romersk bad, en medeltida bankettsal., Winston Churchills cigarrstol. Det är delar av denna sightseeing.


  Den ultimata sightseeingturen i en traditionell Taxi i London

  Din guidade tur tar dig genom många av Londons stora sevärdheter och landmärken. Vi kommer att åka förbi Westminster Abbey, där monarker har blivit krönta sedan 1066, Buckingham Palace, Big Ben, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, mm. Glider förbi Downing Street, Harrods, London Eye, museer, gallerier, områdena Soho, Piccadilly, Kensington Palace, Albert Hall och mycket mer innan vi tar lunch. Ingen London tur är komplett utan lunch på en pub. Beläget vid kanten av Themsen ska vi äta lunch på en pub som är över 300 år gammal.

  Efter lunchen besöker vi Tower of London ochTower Bridge.

  Vi besöker också Shakespeare's Globe-teater och Rose Theatre. Vi kommer fortsätta att besöka många fler av stadens ovanliga och fascinerande sällan sedda monument och skatter. Vi kommer vi att besöka platsen där Londons stora eld började år 1666, och därefter till St. Pauls katedral.

  London har många dolda hemligheter och denna turné är en idealisk tid att utforska och se dem. Som titeln säger är det Ultimate London Sightseeing Tour, så luta dig tillbaka i din luftkonditionerade London Taxi och låt våra registrerade turistguider visa dig och din familj allt som London har att erbjuda. Du kommer inte bli besviken.

  Vi skulle berätta mer men vi vill inte förstöra överraskningarna. Det här är en fantastisk dag, med hämtning klockan 9 på morgonen och återkommer vid 17:00 (8 timmar).

the-royal-national-
the-royal-national
the-royal-national