tr?id=253115928375345&ev=PageView&noscript=1 Double Tree Hilton Westminster

Följ FunkisTravel på Facebook! Följ FunkisTravel på Instagram! Ring oss på FunkisTravel +46 21 480 60 50 +46 21 480 60 50

Double Tree Hilton Westminster

stjarna Double Tree Hilton Westminsterstjarna Double Tree Hilton Westminsterstjarna Double Tree Hilton Westminsterstjarna Double Tree Hilton Westminster

 tid Double Tree Hilton Westminster Reseperiod: Året runtresmal Double Tree Hilton Westminster Resmål: London, England


 

 • Hotellet ligger i ett område där det är lätt att ta sig i med lokaltrafik eller på egen maskin in till shopping och sevärdheter. Så det är ett utmärkt val för resenärer som gillar cityresor, historia och stadspromenader.

  DoubleTree Hilton erbjuder utsikt över Londons stadssilhuett. Det finns en bar på taket där man kan njuta av något gott att dricka och den fina utsikten. Rummen är både luftkonditionerade och ljudisolerade. Rummen har också panorama fönster, TV, lyxig inredning och i det egna badrummet finns en imfri spegel, en kraftfull dusch och badprodukter av fint märke.

  Du bor bara 5 minuters promenad från Tower of London och Tower Bridge.

  Restaurangen City Café serverar brittisk mat som tillagats av färska lokalproducerade råvaror.

  DoubleTree by Hilton Tower of London ligger bara 150 meter från tunnelbanestationen Tower Hill och 5 minuters promenad från City of London. På hotellet finns 8 flexibla evenemangslokaler för speciella tillfällen och högtider. Det här valet av hotell är ett utmärkt val för resenärer som gillar cityresor, historia och stadspromenader.

 • Hotellet

  Antal handikappvänliga rum: 3 st
  Hiss: Bredd 136 cm x djup 186 cm

  Rum

  Dörrbredd: Info inom kort
  Sänghöjd: Info inom kort
  Plats under säng: Info inom kort

  Badrum

  Skjutdörr bredd: Info inom kort
  Toaletthöjd: Info inom kort
 • Hjälpmedel

  Kontakta oss för mer information.
 • Utflykter

  Londons dolda skatter- Se det London som turister ofta missa

  Din taxichaufför / guide kommer att eskortera dig runt de stora platserna i London. Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Downing Street, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Kensington Palace, plus mycket mer innan du tas tillbaka i historien till över 2000 år, till romerska tider och staden är fylld med historia. Vi tar oss förbi Tower of London, Tower Bridge och St Pauls Cathedral.

  Det finns också de gömda skatterna, platser som inte ses av många turister! Se och höra om många av Londons gömda skatter, det här är de platser som turister sällan får se. Vi ska vandra i gränder och höra berättelser om mord och mysterium.

  Se ett hus med falska fönster, ett romersk bad, en medeltida bankettsal., Winston Churchills cigarrstol. Det är delar av denna sightseeing.


  Den ultimata sightseeingturen i en traditionell Taxi i London

  Din guidade tur tar dig genom många av Londons stora sevärdheter och landmärken. Vi kommer att åka förbi Westminster Abbey, där monarker har blivit krönta sedan 1066, Buckingham Palace, Big Ben, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, mm. Glider förbi Downing Street, Harrods, London Eye, museer, gallerier, områdena Soho, Piccadilly, Kensington Palace, Albert Hall och mycket mer innan vi tar lunch. Ingen London tur är komplett utan lunch på en pub. Beläget vid kanten av Themsen ska vi äta lunch på en pub som är över 300 år gammal.

  Efter lunchen besöker vi Tower of London ochTower Bridge.

  Vi besöker också Shakespeare's Globe-teater och Rose Theatre. Vi kommer fortsätta att besöka många fler av stadens ovanliga och fascinerande sällan sedda monument och skatter. Vi kommer vi att besöka platsen där Londons stora eld började år 1666, och därefter till St. Pauls katedral.

  London har många dolda hemligheter och denna turné är en idealisk tid att utforska och se dem. Som titeln säger är det Ultimate London Sightseeing Tour, så luta dig tillbaka i din luftkonditionerade London Taxi och låt våra registrerade turistguider visa dig och din familj allt som London har att erbjuda. Du kommer inte bli besviken.

  Vi skulle berätta mer men vi vill inte förstöra överraskningarna. Det här är en fantastisk dag, med hämtning klockan 9 på morgonen och återkommer vid 17:00 (8 timmar).

DoubleTree westminister hilton
doubletree westminister hilton
doubletree westminister hilton
hilton london