tr?id=253115928375345&ev=PageView&noscript=1 8 dagars Safari i Kruger Parken

Följ FunkisTravel på Facebook! Följ FunkisTravel på Instagram! Ring oss på FunkisTravel +46 21 480 60 50 +46 21 480 60 50

8 dagars Safari i Kruger Parken

 

 tid 8 dagars Safari i Kruger Parken Reseperiod: Året runtresmal 8 dagars Safari i Kruger Parken Resmål: Kruger Parken, Sydafrika


 

 • På vår 8 dagars resa spenderar vi 4 dagar i Kruger National Park. Här har vi god chans att se “the Big Five” och flera andra djur, växter och fåglar i deras rätta miljö. De andar 3 dagarna spenderar vi i en privat park där vi är på safari i öppet fordon för att se djur och natur mycket nära. Vi ser geparder och den kända flodhästen Jessica och såklart andra djur.

  Att kunna höra djurens läten, smaka traditionell mat, se den vackra djupröda solnedgången, känna den afrikanska rytmen, umgås med andra resenärer, må bra och mycket annat... allt detta på bara 8 dagar, följ med på äventyr!

  • Dag 1
  • Avresa från Johannesburg, den här dagen börjar resan klockan 7 och tar oss österut genom Highvelds böljade landskap och kullar. Vi äter lunch på väg till Kruger National Park vi kommer in i parken från sydväst. De första två nätterna spenderas i huvudläget Skukuza.

  • Dag 2, 3, 4
  • Vi kommer att spenderar de närmaste tre dagarna i Kruger National Park. Denna park är 2 miljoner hektar stor och är fristad är hem för ”the Big Five” och många andra arter av djur, fåglar och växter. Kruger Park är både en safari park med utmärkta lägerplatser, underbar utsikt och lugna miljöer. Parken erbjuder spännande safari genom både tät buskage och öppna slätter. Vi spenderar den mesta tiden av safarin på tidig morgon och på kvällen, då är det mest aktivitet från djuren och upplever dess inre skönhet i safariparken. Nu kommer du få de finaste bilderna och bästa minnen. Våra nätter spenderas i olika allmänna och privata läger i parken, med de första två nätterna på Skukuza camp och nätter tre & fyra i Satara camp(observera detta beror på tillgänglighet och kan förändras). Det finns möjlighet att åka på en nattsafari mot extra kostanad* tillgänglig på begäran. (frukost, lunch& middag)

  • Dag 5, 6, 7
  • Efter frukost och en tidig morgon safari lämnar vi Kruger National och reser till en magnifik privatpark, känt för att återintroducera djur till det vilda och hand mata de föräldralösa djuren. Här spenderar vi 3 nätter. Aktiviteterna inkluderar morgon och eftermiddagssafari i jeep och promenad. Vi har en chans att komma nära geparder.
   OBS: Safarin i den privata parken körs med ett standard fordon, alltså inte handikappanpassat fordon. Du kommer att förflyttas med hjälp in i fordonet vid behov och du måste kunna sitta själv. Denna safari med fordon och promenad kan vara svårt för en person i rullstol i torrperiod då det är torr sand. Middagen är traditionell och serveras runt lägerelden.(frukost, lunch& middag)
  • Dag 8
  • Vår sista dag är en naturskön resa tillbaka till Johannesburg och till flygplatsen. Eller kanske ska du spendera några dagar till i Sydafrika.
   (frukost)Återresan till Johannesburg börjar tidigt och vi startar redan vid kl. 07.00, vi åker öster utgenom böljande landskap och Highveld. Vi tar en lunch på vägen i Kruger National Parks om vi kommer in ifrån sydväst.
 • Hjälpmedel

  Kontakta oss för mer information.
 • Vår service
  Viktig information gällande Sydafrika kommer inom kort.

buss
buss
buss
buss
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark
krugerpark