tr?id=253115928375345&ev=PageView&noscript=1 Tanzania - Landet med safariäventyr

Följ FunkisTravel på Facebook! Följ FunkisTravel på Instagram! Ring oss på FunkisTravel +46 21 480 60 50 +46 21 480 60 50

Tanzania - Landet med safariäventyr

 tid Tanzania - Landet med safariäventyr Reseperiod: Året runtresmal Tanzania - Landet med safariäventyr Resmål: Tanzania


 • Tanzania är ett spännande och vackert land och erbjuder en fantastisk safari med underbart djurliv. Landet är indelat i flera regioner som erbjuder Maasai steppen, Miombo skogsområden och de högtliggande områdena i syd. Hälften av landet har savann och bushområden. I nordöst och sydväst hittar man vulkanområden. Tanzania delar Victoriasjön med Kenya och Uganda.

  Tanzania är ett vänligt land som 1964 inrättade en federal republik som idag består i en harmonisk enhet. Landet har en rik kultur som är en blandning av afrikansk, arabisk, indisk och europeisk-påverkad kultur.

  Minst en fjärdedel av landet är indelat i nationalparker och skyddade områden för djurlivet. Det är också i Tanzania man hittar Kilimanjaro som är 5895 meter högt och Afrikas högsta utsiktspunkt. Tanzania är ett stort land och gränsar till Uganda och Kenya i norr och Zaire, Rwanda, Burundi och Zambia i väst. I söder finns Molawi och Mocambique.

  Tanzania erbjuder en härlig resa för alla oavsett om man är ute efter en lyxig solsemester, semester med aktiviteter, safari eller bara åka på äventyr.
 • Hjälpmedel

  Kontakta oss för mer info.

 • Vad som ingår:

  1. Upphämtning från Kilimanjaro Internationella Flygplats och avlämning på Arusha Flygplats.

  2.Boende på Lodge där det ingår middag dag 1, & frukost, lunch och middag under dag 2 & 5

  3.Boende på Tält Camp där det ingår frukost, lunch och middag på dag 3 & 4

  4.Parkavgifter och avgifter för att besöka Ngorongorokratern

  5.Rundresa med en engelsktalande guide i ett fordon (4x4 Land Cruiser)

  6.Mineralvatten 1.5 flaskor per person och dag.


  Vad som tillkommer:

  1.Försäkringar för sjukvård etc.

  2.Visa kostnader

  3.Alla drycker både alkoholhaltiga och läsk

  4.Alla andra personliga kostnader


  Viktig information:

  Rullstolar kommer att vara tillgängliga i fordonet och i alla nämnda hotell på den här safariresan. Hotellen har faciliteter som passar handikappade personer och väl tränad personal som vet hur man tar hand om kunder med funktionsnedsättningar.

AdobeStock