tr?id=253115928375345&ev=PageView&noscript=1 Tanzania - Landet med safariäventyr

Följ FunkisTravel på Facebook! Följ FunkisTravel på Instagram! Ring oss på FunkisTravel +46 21 480 60 50 +46 21 480 60 50

Tanzania - Landet med safariäventyr

 tid Tanzania - Landet med safariäventyr Reseperiod: Året runtresmal Tanzania - Landet med safariäventyr Resmål: Tanzania


 • Tanzania är ett spännande och vackert land och erbjuder en fantastisk safari med underbart djurliv. Landet är indelat i flera regioner som erbjuder Maasai steppen, Miombo skogsområden och de högtliggande områdena i syd. Hälften av landet har savann och bushområden. I nordöst och sydväst hittar man vulkanområden. Tanzania delar Victoriasjön med Kenya och Uganda.

  Tanzania är ett vänligt land som 1964 inrättade en federal republik som idag består i en harmonisk enhet. Landet har en rik kultur som är en blandning av afrikansk, arabisk, indisk och europeisk-påverkad kultur.

  Minst en fjärdedel av landet är indelat i nationalparker och skyddade områden för djurlivet. Det är också i Tanzania man hittar Kilimanjaro som är 5895 meter högt och Afrikas högsta utsiktspunkt. Tanzania är ett stort land och gränsar till Uganda och Kenya i norr och Zaire, Rwanda, Burundi och Zambia i väst. I söder finns Molawi och Mocambique.

  Tanzania erbjuder en härlig resa för alla oavsett om man är ute efter en lyxig solsemester, semester med aktiviteter, safari eller bara åka på äventyr.
 • Hjälpmedel

  Information kommer inom kort.

 • Utflykter

  Information kommer inom kort.
 • -
 • Program kommer inom kort

AdobeStock