tr?id=253115928375345&ev=PageView&noscript=1 Sicilien - Den italienska pärlan i Medelhavet - Rekommenderad

Följ FunkisTravel på Facebook! Följ FunkisTravel på Instagram! Ring oss på FunkisTravel +46 21 480 60 50 +46 21 480 60 50

Sicilien - Den italienska pärlan i Medelhavet - Rekommenderad

stjarna Sicilien - Den italienska pärlan i Medelhavet - Rekommenderadstjarna Sicilien - Den italienska pärlan i Medelhavet - Rekommenderad

 tid Sicilien - Den italienska pärlan i Medelhavet - Rekommenderad Reseperiod: Mars - Oktober resmal Sicilien - Den italienska pärlan i Medelhavet - Rekommenderad Resmål: Sicilien, Italien


Poolkikki
Sovrumkikki
Musikkikk

 • Här hittar du 30 mindre, men rymliga lägenheter. De är bekväma och fullt tillgängliga för rullstolsburna.

  Du har en privat trädgård med privat område. Alla lägenheter är inredda i typisk Ragusalantlig stil. Det finns platt-tv med satellit, internet, wifi, kylskåp, hårtork och luftkonditionering.

  Några lägenheter har ett extra rum som i första hand är tillgängliga för personer med ledsagning eller en stor familj med barn. Restaurangen tillagar mat med lokala grönsaker från sin egen köksträdgård, vilket ger en äkta siciliansk smakupplevelse.

  I poolen kan man ta sig ett dopp. Poolen är byggd med en tillgänglig ramp ner i vattnet. Det finns tre olika djup som ger en behaglig upplevelse beroende på ens behov. (Badstol kan lånas)

  Om du är intresserad av sport kan du låna den nödvändigaste utrustningen. Det finns också ett gym med utrustning på hotellet.

  Det finns stora möjligheter för shopping. Med över 130 butiker som är tillgängliga.

  Hotellet beskrivs som 2 stjärnigt, då hotellet är ett lägenhetscenter.
 • Hjälpmedel

  • Badstol/duschstol
  • Manuell rullstol
  • Elrullstol
  • Lift
  • Poollift
  • Avlastningsmadrass
  • Rullator
  • El-säng

  Om du önskar andra hjälpmedel än de angivna ovan, kontakta oss för mer information.
 • Utflykter

  Utflykt inkl. Chaufför och guide.

  2-3 personer.(Kontakta oss för priser)

  Siracusa är en italiensk stad belägen på den östra kusten av Sicilien. Staden har 123.000 invånare. Siracusa har järnvägsförbindelser med Catania och Messina i norr och västerut med städerna i Val di Noto. Etna är en aktiv vulkan på östkusten av ön Sicilien nära städerna Messina och Catania. Vulkanen är 3.323 meter hög, vilket är tre gånger högre än vulkanen Vesuvius.

  Scicli och Modica är två städer med möjlighet till shopping. Dessa städer är i barockstil och finns med på Unescos världsarvslista och är bara några av de pärlor man kan hitta på den sydöstra delen av Sicilien.

  Noto och Ragusa, här hittar du fantastiska restauranger och det finns gott om delikatesser, glassbarer och bagerier där du kan ta en välförtjänt paus mitt i all sightseeing.

  Utflykt till Taormina inkl. Chaufför och guide.

  2-3 personer.(Kontakta oss för priser)

  Taormina är en av Siciliens mest pulserande städer, där du kan shoppa och njuta av en underbar måltid.