tr?id=253115928375345&ev=PageView&noscript=1 Monte Carlo - Nära till Medelhavet i Alanya | FunkisTravel

Följ FunkisTravel på Facebook! Följ FunkisTravel på Instagram! Ring oss på FunkisTravel +46 21 480 60 50 +46 21 480 60 50

Pool Dag
Lobby
Hotel
Rum2

Monte Carlo - Nära till Medelhavet i Alanya

stjarna Monte Carlo - Nära till Medelhavet i Alanya | FunkisTravelstjarna Monte Carlo - Nära till Medelhavet i Alanya | FunkisTravelstjarna Monte Carlo - Nära till Medelhavet i Alanya | FunkisTravelstjarna Monte Carlo - Nära till Medelhavet i Alanya | FunkisTravel

 tid Monte Carlo - Nära till Medelhavet i Alanya | FunkisTravel Reseperiod: April - Oktoberresmal Monte Carlo - Nära till Medelhavet i Alanya | FunkisTravel Resmål: Alanya, Turkiet


 • Hotel Monte Carlo ligger i turistorten Alanya i Turkiet. Hotellet erbjuder all inclusive i sitt boende och det finns även utomhuspooler, en vattenrutschbana och andra olika sporter. Måltider och de flesta dryckerna ingår i rumspriset. Hotellet har en restaurang, en snackbar, och poolbar. Under högsäsong kan du få dina drinkar i poolbaren och njuta av dem i lobbyn. I lobbyn kan våra gäster även använda WiFi gratis. Levande underhållning erbjuds också.

  Hotel Monte Carlo ligger 90 m från stranden, du kan nå stranden genom en tunnel under gatan.

  Det finns 15 funktionshindrade rum, 9 familjerum och 95 standardrum på vårt hotell. Våra rymliga rum har alla havs- och poolutsikt, luftkonditionering, minibar, satellit-TV och telefon i rummet och på badrummet. Utöver detta finns larmknappar i handikapprummen. I hotellets största swimmingpool finns en handikappbassäng, och i nästa största finns en vattenrutschbana. Vi har också en grund pool för barn.

  Våra funktionshindrade gäster är väl omhändertagna. Alla handikappanpassade rum är utrustade med en skjutdörr till badrummet, stödräcken vid i toaletten, i duschen finns det en hopfällbar duschstol. Det finns även larmknappar i rummet och i badrummet. Hotellet är fullt tillgängligt med rullstol både inomhus och utomhus. Det finns en rymlig hiss från gatan ner till lobbyn, och en av hissarna på övervåningen är också handikappvänlig.

  Våra tillgängliga faciliteter är en fördel för alla våra gäster. Hotellet erbjuder en bekväm semester även för familjer med små barn. Hissen från gatan till lobbyn gör det enkelt att flytta med barnvagnar och barnvagnar. Det finns också ett lekområde med leksaker och en grund pool för barn på Hotel Monte Carlo.

  Det finns en mängd SPA-behandlingar och massage mot avgift. I vårt finns även Hamam, turkiskt bad och finsk bastu.

  Vi har 119 rum och 250 bäddar. Andra sträckor: centrum av Oba 100 m, Alanya centrum 2 km, Alanya slott 5 km, Antalya flygplats 123 km, Antalya centrum 135 km och Gazipaşa flygplats 40 km.

  På sjätte våningen finns ett stort mötes- och konferensrum, för 120 personer, och ett mindre, för 8 personer, med all nödvändig utrustning.

  Gratis parkering finns tillgänglig om du hyr bil.
 • Hotellet

  Handikappvänliga rum: 15
  Hiss: Bredd 90 cm x Djup 130 cm

  Rum

  Dörrbredd: 95 cm
  Sänghöjd: 55 cm -kan justeras efter behov
  Utrymmet under sängen, höjd: 7 cm

  Badrum

  Dörrbredd, bad: 95 cm
  Toaletthöjd: 45 cm
 • Hjälpmedel

  Priser för uthyrning av hjälpmedel:

  Kontakta oss för mer information.
  Telefon: 021 - 480 60 50 eller E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Utflykter

  Kontakta oss för info.

Gym
Lobby
Spa
hotel
hotel
lobby
pool dag
pool natt
rum
rum
rum
spa
spa