tr?id=253115928375345&ev=PageView&noscript=1 Hotel AR Diamante Beach - Avslappning nära sandstranden

Följ FunkisTravel på Facebook! Följ FunkisTravel på Instagram! Ring oss på FunkisTravel +46 21 480 60 50 +46 21 480 60 50

01 7b8f5d909990bf74e6b29077cf786b71
04 4e4ca17b7f32624b041146be8b827c89
07 1a4e4446a50fcd56833ca5cb1385a769

Hotel AR Diamante Beach - Avslappning nära sandstranden

stjarna Hotel AR Diamante Beach - Avslappning nära sandstrandenstjarna Hotel AR Diamante Beach - Avslappning nära sandstrandenstjarna Hotel AR Diamante Beach - Avslappning nära sandstrandenstjarna Hotel AR Diamante Beach - Avslappning nära sandstranden

 tid Hotel AR Diamante Beach - Avslappning nära sandstranden Reseperiod: Året runtresmal Hotel AR Diamante Beach - Avslappning nära sandstranden Resmål: Alicante, Spanien


 • Beläget bara 5 minuters gång från sandstranden. Här finner du också butiker, barer och restauranger. Hotellet har luftkonditionering, gratis wi-fi, frukost ingår, parkering (extra avgift), utomhuspool, rumservice, restaurang, spa, fitnesscenter, golfbana och bar.

  Rummen: Dubbelrum med luftkonditionering, tv, wifi och minibar.

  Badrummen: Toalett med fällbart och fast grepp, rymlig dusch ”roll in shower” med grepp och väggmonterad duschstol.

  Måltider: Från frukost till helpension.

  Pool: Ingen specifik handikappanpassning. (Kontakta oss för mer info.)
 • Hotellet

  Handikappvänliga rum: 11 st
  Hiss: Bredd 90 cm x djup 140 cm

  Rum

  Dörrbredd: 87 cm
  Sänghöjd: 58 cm
  Plats under säng: 23 cm

  Badrum

  Dörrbredd: 90 cm
  Toaletthöjd: 55 cm
 • Hjälpmedel

  Kontakta oss för mer info.
 • Utflykter

  Rullstolsvänliga turer Valencia

  Alla turer / aktiviteter är med engelsktalande guider, utom transfer från / till flygplatsen (om inte begärt).

  Transfer flygplats

  Pris: mellan 30 och 60 euro (enkel resa), beroende på dag, tid och avstånd till hotellet.

  Vinprovning (1-1.5 timmar)

  Intresserad av att prova bra valenciska viner? Vi gör våra vinprovningar i stadens gamla centrum med en engelsktalande vinolog / sommelier specialiserad på valencianska vin; du kommer träffa honom i baren.

  Vi provar vanligtvis en Valencian Cava (Reserve), ett vitt och ett rött vin (om inget annat urval eller fler viner begärs - variationer är möjliga, men kan påverka priset).

  Snacks eller tapas ingår inte i provsmakningen, men kan beställas från baren.

  Baren är tillgänglig för rullstolsburna.

  Vinprovningen tar 1-1,5 timmar.

  Stadsresor

  Det finns flera alternativ:

  1) Gå genom Valencia historiska centrum (2-2,5 timmar)

  Du träffar din guide på ditt hotell (om i centrum) eller i katedralen. Valencias gamla centrum kan enkelt besökas i rullstol. Du guidas genom historien och staden medan ni tas genom den gamla staden och ser de mest intressanta byggnaderna. Halvvägs stannar vi för att ta något att dricka (ingår i priset på turen).

  Obs: På grund av tidsbegränsningar ingår inte tillträde till museer, kyrkor och katedralen i turnén. Det rekommenderas att du besöker dem på egen hand för att ta den tid du vill avvara.

  Valfritt: Fortsätt till den moderna delen av staden, med stadsbuss (alla anpassade), till City of Arts and Sciences (1,5-2 timmar).

  2) Stadstur i anpassat fordon (max 4 timmar)

  Du kommer att träffa din guide på ditt hotell (med anpassat fordon) eller i katedralen. Du börjar med en rundtur i det gamla centrumet och sedan använda det anpassade fordonet för att se några andra byggnader i eller nära centrum och de moderna byggnaderna vid Konst- och vetenskapsstaden. Om tiden tillåter besöker vi även hamnområdet.

  Halvvägs stannar vi för att ta något att dricka (ingår i priset på turen).

  Obs: På grund av tidsbegränsningar ingår inte tillträde till museer, kyrkor och katedralen i turnén. Det rekommenderas att du besöker dem på egen hand för att ta den tid du vill avvara.

  Vinutflykt (6 timmar)

  En tur till en vingård i regionen Utiel-Requena, guidad av en vinolog / sommelier specialiserad på valencianska viner.

  Du kommer att hämtas från ditt hotell av din guide, med ett anpassat fordon, klockan 10.00. I den fullt tillgängliga vingården gör vi en guidad rundtur i vingårdarna, produktionsområdena, källare med ekfat och en förklaring till hur de gör sina viner. Besöket slutar naturligtvis med provsmakning av några av sina viner!

  För enskilda resenärer besöker vi en lokal restaurang i närheten.

  Efter lunchen åker vi tillbaka till Valencia.

  Albufera Lake Tour (4-5 timmar)

  Du kommer att hämtas från ditt hotell av din guide, med ett anpassat fordon, klockan 10.00.

  Albufera sjön ligger strax söder om staden, omgiven av risfälten. Tillsammans med sanddyner och skogar som skiljer sjön från havet är det ett skyddat naturreservat där du kan se många flyttfåglar på väg eller från Afrika. På väg till sjön kommer din guide att berätta om historien om sjön och riset.

  Vi kommer att gå till byn El Palmar, precis vid sjön, där vi kommer att gå igenom risfälten för att ta en båt för att ta en tur på sjön och se fåglarna. Det fläktar skönt på sjön, så båtturen passar bra på sommaren då det är varmt.

  Albufera riset odlas speciellt för paellaen, och vid sjön hittar du Valencias bästa paella! Så efter båtturet borde det inte vara någon diskussion om vad man ska ha till lunch...

  Vi återvänder till hotellet vid lunch.

  Övriga tillgängliga aktiviteter

  • Oceanográfic: parken av världens vattenekosytem med djur, fisk, fåglar etc. från troperna, subtroperna, arktiska och antarktiska områdena.

  • Bioparc Zoo: den nya zoo i Valencia där djur inte är låsta i burar men är tillsammans (så mycket som möjligt ...) i stora öppna utrymmen.

  • Historiska platser i Valencia som inte besökte under stadspromenaden: Mercado Colón, Estación del Norte, La Lonja (Silk Exchange) och andra.

  • Museer: Marques de Dos Aguas, IVAM, MUVIM, Museo Fallero, etc. (alla museer)

  • Botaniska trädgårdar

  Priser på begäran.